Kreatív fotózás

Kreatív fotózás – Mi is ez, és mikor legyen?

A kreatív fotózás más, mint a jegyes vagy az esküvői fotózás. Valószínűleg a kreatív fotózás során készült képek lesznek azok, amelyekbe beleszerettek, amiket bekereteztettek, és amelyeket a közös életetek során legtöbbször elővesztek, ha a nagy napotokat szeretnétek felidézni.

Kreatív fotózás során már az esküvői ruhátokban vagytok, teljes díszben, gyönyörű helyszínen, kettesben. Ezalatt a fotózás alatt születnek azok a gyönyörű, beállított és/vagy spontán képek, amelyeket a családnak és barátoknak megmutattok, amelyeket kincsként őriztek majd.

Mikor legyen a kreatív fotózás?

Az egyszerűség a legnagyobb – de talán az egyetlen – olyan érv, amely amellett szól, hogy a kreatív fotózást az esküvő napján tartsuk. Minden más szempontból a kreatív fotózást érdemesebb lehet külön napra szervezni.

Az esküvő napja sokszor szoros ütemterv szerint zajlik, ráadásul akkor már nem sok mindenre tudtok ráhatással lenni. Amennyire csak lehetett, megszerveztétek a napot, de ezen felül bármi történhet – például elromlik az időjárás. A kreatív fotózás szempontjából ez az egyik legnagyobb balszerencse, ami megeshet.

A kreatív fotózásnak érdemes az esküvőtől különböző napot és több órát szentelni, amikor ti is nyugodtabbak vagytok, és jobban bele tudtok lazulni a fotózás élményébe. Amikor nem kell arra gondolnotok egy percig sem, hogy a vendégek már várnak vissza titeket. Amikor több időnk van kiutazni akár egy távolabbi meseszép helyszínre – akár külföldre. Különben is, miért ne lehetne már az esküvő előtt átélni egy meghitt vagy izgalmas, szerelmes kalandot teljes esküvői díszben?

TEKINTSD MEG KREATÍV FOTÓINKAT

WOULD YOU LIKE US TO BE YOUR PHOTOGRAPHERS?

Please fill out the form below to request a quote and we will answer as fast as we can! If you have any questions, feel free to ask, we would gladly answer everything.