Ismerj meg bennünket!

Győrfi-Bátori Péter PurePhoto esküvői fotós, esküvőfotós

Győrfi-Bátori Péter

Esküvői fotós

“Nyolc éve fotózom esküvőket és ebből 5 éve vagyok a PurePhoto fantasztikus csapatának vezetője és fotósa. Az életem minden percét a fotózás tölti ki. Mást nem is tudnék, és nem is akarnék csinálni, hiszen megtaláltam a hivatásom az esküvők fotózásában. Viszont nem csak ezen a téren vagyok a legszerencsésebb ember. Ha éppen mégsem a fotózásról van szó, akkor a feleségem társaságában vagyok, aki mindenben támogat és segítségemre van, hiszen: “Behind every successful man, there is a woman.” Remélem lesz majd lehetőségem jobban is bemutatkozni nektek, de minden további dolgot szívesebben mesélek el személyesen.​”

Farkas Balázs esküvői fotós, purephoto, esküvőfotós

Farkas Balázs

Esküvői fotós

„Abban a pillanatban, amikor először fényképezőgép tévedt a kezembe tudtam, hogy egy életre szóló elköteleződés vette kezdetét. A fotózás számomra nem egy szakma. Sokkal inkább egy hivatás és egy szenvedély. Igyekszem minden alkalommal a legtöbbet kihozni magamból, hiszen számomra semmi sem olyan kedves a világon, mint egy elégedett ügyfél mosolya.”

Menyhárt Sándor PurePhoto esküvői videós, esküvői fotózás, esküvői videózás

Menyhárt Sándor

Cinematográfus

Gyermekkorom óta lenyűgöz a vizuális kultúra. 15 évvel ezelőttre nyúlik vissza az én történetem. Az első cserélhető objektíves fényképezőgépemmel ismerkedtem akkor meg. Hosszú évek szárnybontogatása, és autodidakta önfejlesztése által eljutottam oda, hogy elégedett voltam a képeimmel. De valami hiányzott. Ez szolgált későbbi motivációm alapjául. Szinte mindent a szemünk által fogadunk be a világból. A világ pedig felgyorsult. Annyira rohanunk, hogy olykor észre sem vesszük az apró csodákat, amik körülöttünk vannak. Rájöttem mi hiányzott. Egy jól készült fényképen egy elkapott pillanat van kimerevítve, ami többet mond ezer szónál. De mi lenne, ha meg tudnánk nyomni egy “play” gombot, és megelevenedne minden ami a szemünk előtt van? Vizuális történetmesélő vagyok, aki a szerelem iparágában dolgozik, megannyi csodát látva hétről hétre. A Tiétek lesz a következő?

Legutóbbi esküvők

Tovább az esküvőkhöz!