Esküvői fotózás árak

Így alakulnak az esküvői fotós árak 2023-ban

Amikor egy pár a nagy napra készül, százféle döntést kell meghozni: hol legyen a helyszín, mikor legyen az esküvő napja, milyen legyen a dekoráció, ki legyen a fotós, a videós, a DJ/zenekar…  És mindeközben ezernyi megfontolandó tényező van: a helyszín, a szolgáltatók és a szolgáltatók árai. Esküvői fotós kiválasztásánál is gyakori szempont, hogy hogyan is alakulnak az esküvői fotózás árak.

Esküvői styled shoot Dubaiban a sivatagban napfelkeltében Leya Marini menyasszonyi ruhában

Esküvői fotózás árak

Ha már elkezdted beleásni magad az esküvői fotósok szolgáltatásainak árazásába, feltűnhetett, hogy a skála elég széles. A legtöbb fotósnál csomagok közül lehet választani, amelyeknek az árát rengeteg tényező befolyásolja.

Esküvői fotós árak már 200.000 forinttól kezdődhetnek. Ez azt jelenti, hogy a prémium kategóriás esküvői fotózás bőven 400.000 forint felé is mehet! 

Fotósa válogatja, ki hogyan állítja össze saját szolgáltatási csomagjait. Mi, a PurePhoto-nál háromféle csomagajánlattal dolgozunk, hogy a párok kiválaszthassák azt, amelyik az elképzeléseikhez, igényeikhez leginkább passzol.

Mit értünk ezalatt? Ha a világ bármely pontján is tartod az esküvődet, és minket szeretnél felkérni, örömmel utazunk mi is, hogy részesei lehessünk életetek legszebb napjának, és azt – kreativitásunkat beleadva – úgy örökíthessük meg, hogy a személyiségeteket és az esküvő hangulatát hűen visszaadja. Hiszen nekünk is az a boldogság, ha olyan fotókat adhatunk ki a kezünkből, amelyekre évtizedek múlva is örömmel néztek rá.

Olvass tovább!