Magyar fotósok a világ körül

Amikor az ember elkezd fotózni, akkor valószínűleg nem az az első gondolta, hogy majd fotósként bejárja a világot és olyan helyekre jut el, ahova amúgy családdal nem biztos, hogy elmenne. Nekünk sem ez volt a fő motiváló erőnk életünk első pár képénél. Szerintem bátran kijelenthetem, hogy nem csak mi, de mások is a ház körül kezdtek el fotózni virágokat bogarakat, mert egy olyan oldaláról akartuk megmutatni a körülöttünk lévő világot, ahogy nem minden nap látja az ember. De a virágok mellett görnyedésből általában gyorsan tovább állunk és lassan kezd megfogalmazódni, hogy mi is az, amit szeretnénk a fotózás millió ágából csinálni. Így kerültünk mi is bele az esküvők világába.

Amikor Balázzsal lefotóztuk életünk első közös esküvőjét és utána még párat és láttuk, hogy működik, de van még hova fejlődni, akkor leültünk beszélgetni és kitűztünk magunknak egy célt, egy álmot fogalmaztunk meg. Ez nem volt más mint, hogy valaha jussunk el Izlandra és ott fotózzunk egy párt. Viszont ez annyira távolinak tűnt akkor és talán még el sem hittük volna, ha akkor valaki azt mondta volna nekünk, hogy 3 év kell hozzá és az álomból valóság lesz. 2019 tavaszán lehetőségünk adódott elutazni Zsuzsival és Lalival Izlandra és fantasztikus képeket készíteni (itt is köszönjük nekik a lehetőséget 😉 ).

Azonban abban az évben nem csak ott voltunk. Voltunk Marokkóban, Horvátországban, Ausztriában, Szlovéniában, Olaszországban és a már említett Izlandon. Ez az élet beszippantott bennünket. Az esküvők, a szerelem és a világ csodái, ezek olyan erejű inspirációt és feltöltődést adnak, amit szerintem nem lehet szavakba önteni, csak azt tudom, hogy szerencsések vagyunk, hogy ilyen munkánk van és igyekszünk az utazásaink során mindig egy-egy kis darabot nektek is elhozni a képernyők elé, mert örülünk, hogy mindezt megoszthatjuk veletek és örülünk, hogy a képeink által ti is velünk tarthattok az utazásainkra!

Olvass tovább!